Tekne logo
 
---------

Tematimer

Formidlingens kunst
- digitalkunst som inspiration for ny kulturformidling


Den digitale kunst er et frontløberområde, når det gælder brug af digitale medier på nye, anderledes måder. Her udforsker man kritisk og eksperimenterende de muligheder, der viser sig i både teknologiudviklingen og i den digitale kultur, blandt brugerne. Kan den digitale kulturformidling lade sig inspirere? Og hvilke perspektiver åbner i givet fald for kulturinstitutionerne, deres formidling og deres brugere?

Det undersøger Tematimer, når vi denne gang inviterer til seminar på ARoS, Aarhus Kunstmuseum. Netop her har man de seneste måneder kunnet opleve udstillingen Enter Action - digital art now, og også i andre sammenhænge har man aktuelt haft lejlighed til at møde den danske og internationale digitale kunst. Sideløbende hermed er der spændende udviklinger at se i den digitale kulturformidling, som den praktiseres på landets kulturinstitutioner.

Tematimer sætter denne gang fokus på området og har samlet aktører, der aktuelt tegner feltet og som fra hver deres vinkel vil belyse mulighederne.

Tilmelding
I tilmeldingsfeltet "Bemærkning" bedes du oplyse, om der skal tilsendes alm. faktura eller e-faktura. Ved e-faktura bedes du oplyse din institutions EAN-nummer.

Tilmeld dig her

Evt. henvendelse skal ske til info(at)teknenet.dk eller tlf 89425757.Download programmet her

Se deltagerlisten her

Praktiske oplysninger
Tirsdag d. 19. maj kl. 9.45 -16.30
ARoS, Aarhus Kunstmuseum
Aros Allé 2
8000 Århus C

Tilmelding
Pris: 300 kr
I tilmeldingsfeltet "Bemærkning" bedes du oplyse, om der skal tilsendes alm. faktura eller e-faktura. Ved e-faktura bedes du oplyse din institutions EAN-nummer.

Tilmeld dig her

Det maksimale deltagerantal er 150 personer. Kulturarvsstyrelsen tager forbehold for ændringer i programmet.

Tilmeldingsfrist mandag d. 18. maj kl. 12.00. Det maksimale deltagerantal er 150 personer. Kulturarvsstyrelsen tager forbehold for ændringer i programmet.
Evt. henvendelse skal ske til info(at)teknenet.dk eller tlf 89425757.

Om Tematimer
Tematimer er dagsseminarer om digital kulturformidling i tilknytning til Kulturnet Danmark-puljen, der støtter de statslige kulturinstitutioners digitale formidling. Seminarerne er et inspirations- og netværksforum, der henvender sig til medarbejdere på kulturinstitutioner, der kan søge Kulturnet Danmark-puljen og nu også til kulturforvaltninger i kommuner og regioner.
Kulturarvsstyrelsen er ansvarlig for både Tematimer og Kulturnet Danmark-puljen.
Læs evt. mere om Tematimer og Kulturnet Danmark på www.kulturarv.dk

TEKNE - netværk for digital kunst og digitale oplevelser står for den praktiske udførelse af Tematimer d. 19. maj 2009.

TEKNE henvender sig til kunstnere, forskere, virksomheder og kulturinstitutioner, der anvender og eksperimenterer med digitale medier i kunstneriske og kreative processer.

-------
TEKNE
||Alexandra Instituttet A/S||Åbogade 34||8200 Århus N||tlf. 89425757||e-mail: info@teknenet.dk